Cultuur & Uitgaan

Taboes zijn bij Jonge Harten Theaterfestival eigenlijk heel gewoon

Taboes zijn bij het Jonge Harten Theaterfestival eigenlijk heel gewoon. Dat kun je zelf van 15 tot en met 23 november weer beleven. Het Jonge Harten Theaterfestival is hét festival voor jongeren. Met theater, performance, dans en meer over onderwerpen die er toe doen en die blijven hangen.


Leestijd: 1 minuut

Taboes zijn bij Jonge Harten Theaterfestival eigenlijk heel gewoon
Taboes zijn bij Jonge Harten Theaterfestival eigenlijk heel gewoon

Onderwerpen als eenzaamheid, seksualiteit, feminisme en racisme worden niet geschuwd maar juist bespreekbaar gemaakt. Taboes zijn bij ons de nieuwe mainstream. Op de theatervloer, tijdens de Awkward Aftertalks, de Do or Dies en in de gesprekken tussen publiek, makers en crew. Online en offline.

Theater is helemaal niet duur!

Nieuw dit jaar zijn de Festivaltickets. Hiermee combineer je verschillende voorstellingen gedurende het festival voor een wel heel voordelige prijs. En mooi meegenomen het lekkere eindfeest Clash zit hier gewoon bij in!

Festivalticket Light: drie voorstellingen € 15
Festivalticket Medium: zes voorstellingen € 27,50
Festivalticket Bold: tien voorstellingen € 40
*(voor boven de 29 geldt een kleine toeslag)


En wat krijg ik dan precies te zien?

Vooral veel! Oké een tipje van de sluier. Hoeveel verhalen kun je aan? In 1001 van DIEHELEDING krijg je met dikke beats en zachte matrassen een echt hiphopfeest. Ons Perspektief van Brothertill en Lee-Usrus Alexander zoeken de verschillen tussen Zwolle en Kaapstad in spoken word en Afrikaanse rymklets. En dan Kill all Kids van Iona en Rineke/Orkater, zij staan stil bij de vraag: Hoe kunnen we de aarde te redden?

En wat is eigenlijk mannelijk? Denken we daar overna? Rikkert van Huisstede wel en dat laat hij met Boys won’t be Boys zien in onze openingsvoorstelling. Hadden we al gezegd dat we weer afsluiten met het altijd lekkere Clash? De combo van kunst, muziek en gekheid.

Reden genoeg om eens een kijkje te nemen bij Jonge Harten. We zien je op 15 t/m 23 november bij het Jonge Harten Theaterfestival.