Cultuur & Uitgaan

Tribute to The Doors: jaren zestig terug in EM2 Groningen

Liefhebbers van de legendarische band The Doors én van muziek uit de jaren zestig, kunnen zaterdag 15 juli helemaal hun hart ophalen in de evenementen locatie EM2 op het Suikerunieterrein in Groningen. Daar is dan een optreden van ‘Tribute to The Doors’.


Leestijd: 1 minuut

Het is de derde keer dat deze band naar Groningen komt. Doors-fans liepen vorige edities massaal uit toen ze een volle zaal helemaal terugbrachten in de sfeer van deze band uit de jaren 60.

De rockband die bekend stond om hun psychedelische melodieën en poëtische teksten van de charismatische frontman Jim Morrison, is een favoriet van oude liefhebbers, maar heeft ook een cultstatus verworven onder meerdere generaties die lang na de dood van Morrison zijn muziek hebben ontdekt.

Muzikanten afkomstig uit bands als De Staat, Donnerwetter en Raw Flowers geven de bezoekers de kans om nummers als Light my Fire, The End en Riders On The Storm live te ervaren.

Zang – Lawrence Mul
Gitaar – Vedran Mircetic
Toetsen – Matthijs Stronks
Bas – Gerben Bielderman
Drums – Mike Visser

Het optreden van Tribute to the Doors is onderdeel van de reeks van ‘Tribute Series’ waarin muzikanten zit laten inspireren door hun muzikale helden. Geen ordinaire coverbands, maar kwaliteit staat hierbij centraal.

Tickets & tijden:

Voorverkoop: € 15,- (excl. servicekosten)
Deur: € 20,-

Deur open: 21:00
Start band: 21:30

Meer op de website van EM2