Cultuur & Uitgaan

Verover een plekje in de line-up van Hullabaloo 2025

Ook dit jaar gaan festival Hullabaloo en de Groningse talentontwikkelingsorganisatie Noordstaat weer op zoek naar ‘De Ster van het Noorden’. Tijdens de jaarlijkse zoektocht kunnen talenten een plekje veroveren in de line-up van Hullabaloo 2025.


Leestijd: 1 minuut

“Heb jij een stem die iedereen omver blaast, 10/10 dansmoves of bizarre trucs? Geef je dan nu op”, zo is te lezen op de website van Hullabaloo.

De winnaar gaat er vandoor met een zogenaamd sterrenpakket, bestaande uit 100 munten, een jaar lang gratis toegang tot alle evenementen van 4PM Entertainment in Groningen, een plek op de line-up van Hullabaloo 2025 en 4 individuele coachingsessies bij Noordstaat.

Talenten dienen zich voor 15 juli aan te melden.

Hullabaloo

Hullabaloo is een festival dat jaarlijks plaatsvindt in het Stadspark in Groningen. Vorig jaar was Hullabaloo uitverkocht en kwamen en 30.000 bezoekers op het festival af.

Dit jaar is Hullabaloo voor het eerst een meerdaags festival. Onder meer Jason Derulo, Suzan & Freek, Joost, Di-rect en Kraantje Pappie, Son Mieux en Roxanne Hazes komen op 7 en 8 september naar Groningen.