Cultuur & Uitgaan

Vi-Va-Vakantie: Nieuwe vluchten vanaf Groningen Airport Eelde

Lekker flaneren over de boulevard, relaxen op het strand met een cocktail en cultuur snuiven in de stad. Het is weer mogelijk om te reizen en vakantie te vieren. Heb jij al een zomervakantie geboekt?


Leestijd: 1 minuut

Vanaf de luchthaven van het Noorden vliegt Green Airlines dit zomerseizoen naar Mallorca, Ibiza, Corfu en Faro. De maatschappijen Corendon, Fti.nl en Alltours bieden pakketreizen aan op de vluchten van Green Airlines. Vanaf september wordt ook de bestemming Turku (Finland) toegevoegd.

Green Airlines is een Duitse luchtvaartmaatschappij. Zij leaset haar toestellen, de Embraer 190 van German Airways. Bij Green Airlines vlieg je klimaatbewust! De naam verwijst naar het groene beleid waarbij alle CO2-uitstoot ruimschoots wordt gecompenseerd. De airline voert all-in vluchten uit, zonder verborgen kosten. De ticketprijzen zijn inclusief ruim- en handbagage, stoelreservering, een snack en drankje aan boord.

Bij Groningen Airport Eelde begint de vakantie zorgeloos en ontspannen: je reist veilig en vertrouwd vanaf onze regionale luchthaven naar je vakantiebestemming. Je kunt op loopafstand van de terminal parkeren, er zijn korte wachtrijen en je kan snel inchecken.

Airport Eelde: “We snappen dat ontspannen reizen, vooral in deze periode, belangrijk is. We doen er alles aan om jou onbezorgd aan je vakantie te laten beginnen. Zo lig je in een mum van tijd lekker te zonnen op je handdoek.”

Kijk voor alle bestemmingen op groningenairport.nl,