Cultuur & Uitgaan

Voortaan vind je de culturele agenda van de provincie op kultuuragenda.nl

KultuurAgenda.nl is dé culturele agenda van de provincie Groningen. De website biedt een overzicht van zowel evenementen van amateurkunstaars als professionele aanbieders is geïnitieerd door KultuurLoket en heeft in samenwerking met Marketing Groningen een nieuwe look gekregen en meer bereik. Zo blijven de theater- en concertzalen, kerken, dorpshuizen, expositieruimtes, werkplaatsen, beeldentuinen en andere creatieve plekken in Groningen de bruisende plekken die ze zijn.


Leestijd: 1 minuut

Voortaan vind je de culturele agenda van de provincie op kultuuragenda.nl
Voortaan vind je de culturele agenda van de provincie op kultuuragenda.nl

Evenement aanmelden
Elk amateurgezelschap, organisator, een bijzondere locatie of soloartiest kan zijn of haar activiteit aanmelden via kultuuragenda.nl. Heb je je evenement al aangemeld via visitgroningen.nl dan hoef je je activiteit niet nog eens aan te melden omdat culturele activiteiten automatisch getoond worden in de KultuurAgenda. Ook gaat jouw evenement automatisch mee in de verschillende regioagenda’s van Groningen die lokaal extra gepromoot worden.

Over KultuurLoket
KultuurLoket is de verbindende schakel tussen amateurs, professionals en instellingen in Groningen die het maken, beleven en delen van kunst en cultuur stimuleren. KultuurLoket ondersteunt en adviseert iedereen die muziek, theater, dans, literatuur of beeldende kunst (mogelijk) maakt in de provincie Groningen. De KultuurCentrale en KultuurAgenda zijn open en online platforms die alle culturele initiatieven in Groningen verbinden en bekend maken.