Cultuur & Uitgaan

Yspeert Advocaten zamelt Sint-cadeaus in voor kinderen in armoede

Yspeert advocaten is een actie gestart om Sinterklaas-cadeaus in te zamelen voor kinderen die in armoede leven. Onder het mom ‘Helpt u Sinterklaas ook weer mee’ roept Yspeert ook andere ondernemers en bedrijven op om ingepakte cadeaus in te zamelen.


Leestijd: 1 minuut

Yspeert Advocaten zamelt Sint-cadeaus in voor kinderen in armoede
Yspeert Advocaten zamelt Sint-cadeaus in voor kinderen in armoede

Yspeert advocaten startte te actie met de inbreng van 200 cadeaus.Organisaties als Stichting Lutjegeluk, Stichting Ik trakteer en De Zeecontainer zorgen samen dat de cadeautjes bij de juiste kinderen terecht komen.

Yspeert advocaten heeft drie vestigingen. Ondernemers die willen meedoen, kunnen ingepakte cadeautjes (tot 29 november) van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur afgeven bij:
Yspeert advocaten Groningen, Eemsgolaan 17 te Groningen
Yspeert advocaten Drachten, Lavendelheide 9 te Drachten
Yspeert advocaten Emmen, Westeind 54A te Emmen

Op elk cadeau moet staan voor welke leeftijdscategorie het cadeau is en een kleine beschrijving van de inhoud.

Yspeert begon twee jaar geleden voor het eerst met het inzamelen van cadeaus. Yspeert advocaten opende toen het nieuwe kantoorpand aan de Eemsgolaan in Groningen en vroeg relaties om een Sinterklaascadeautje mee te nemen, in plaats van een geschenk voor het kantoor. “De reacties en ook de hoeveelheid cadeautjes waren hartverwarmend en overweldigend. Het overtrof al onze verwachtingen. Iedereen had gehoor gegeven aan ons verzoek en de meeste ondernemers kwamen met meer dan een Sinterklaascadeau naar de opening. Een nieuwe traditie was begonnen”, aldus Yspeert.

Yspeert advocaten zet de traditie voort  maar roept ook andere Noord-Nederlandse ondernemers op om aan te haken. “We hopen dat we met deze actie zoveel mogelijk Sinterklaascadeaus kunnen inzamelen.”

Dankzij de inzet van Omarm Groningen – het platform tegen armoede – heeft de actie dit jaar een heel groot bereik.