Cultuur & Uitgaan

Zesde seizoen voor Maisdoolhof Meerstad

Vanaf vrijdag 26 juli a.s. om 10.00 uur kunnen alle speurneuzen weer dagelijks terecht in het vernieuwde Maisdoolhof Meerstad. Met een oppervlakte van bijna drie voetbalvelden groot en maar liefst 4 km aan paden is het één van de grotere maisdoolhoven in het Noorden. Het Maisdoolhof is een gratis attractie voor jong en oud en trekt jaarlijks meer dan 20.000 bezoekers. De eerste bezoekers worden a.s. vrijdag feestelijk ontvangen met een zakje vers gepofte popcorn. De toegang is gratis en het doolhof blijft, zolang het weer het toelaat, open tot en met september.


Leestijd: 1 minuut

Zesde seizoen voor Maisdoolhof Meerstad
Zesde seizoen voor Maisdoolhof Meerstad

Het Maisdoolhof biedt (ver)dwaalplezier voor het hele gezin. Een avontuurlijke wandeling, een dagje uit of een kinderfeestje organiseren? Maisdoolhof Meerstad is een aanrader voor iedereen die zin heeft om buiten te spelen. Wie liever geniet van de rust is eveneens op het goede adres in het natuur- en waterrijke gebied. Voor de allerjongste kinderen is er een klein doolhof en is er de mogelijkheid om op boomstammen te klauteren of in de zandbak te spelen.

Van doolhof naar strand Meeroevers
De entree van het doolhof ligt pal naast het nieuwe strand Meeroevers: een recreatiestrand met mogelijkheden voor een ontspannen of juist actieve dag. Zoals suppen of kajakken op het Woldmeer, beachvolleyballen, zonnebaden en een klim in de uitkijktoren. De strandtent is dagelijks geopend voor een ijsje en een drankje.​​​​​​​

Openingstijden
Vanaf zaterdag 26 juli is Maisdoolhof Meerstad dagelijks geopend vanaf 10:00 uur tot 17:30 uur. Na de schoolvakantie is het doolhof open op woensdag- en vrijdagmiddag van 13:00 uur tot 17:30 uur en op zaterdag en zondag van 10:00 uur tot 17:30 uur. Bij slecht weer is het doolhof gesloten.

Voor groepen zijn er in overleg ook andere openingstijden mogelijk. Voor meer informatie hierover en het boeken van een arrangement kijkt u op www.meerstad.eu/maisdoolhof of neem contact op met Bureau Meerstad via 050-599 57 10 of info@meerstad.eu. Het doolhof  is vanaf Groningen eenvoudig met de fiets, auto of boot te bereiken.