Wonen

Albert Heijn Oude Ebbinge wordt bijna anderhalf keer groter

De Albert Heijn aan de Oude Ebbingestraat in Stad wordt verbouwd. Tussen vrijdag 28 januari 17:00 en woensdag 16 februari om 11:00 zal de supermarkt daarom gesloten zijn. De winkel wordt in die periode vernieuwd en bijna anderhalf keer groter gemaakt.


Leestijd: 1 minuut

Albert Heijn Oude Ebbinge wordt bijna anderhalf keer groter
Albert Heijn Oude Ebbinge wordt bijna anderhalf keer groter

“Klanten zullen echt verrast zijn”, zegt supermarktmanager Pieter van der Heiden. “De winkel wordt bijna anderhalf keer groter, er komen bredere gangpaden en overzichtelijke afdelingen en klanten hebben straks nog meer keuze uit verse producten. We krijgen zelfs een sushibar.”

Sushibar

Volgens de manager komt er heel veel vers in de vernieuwde winkel. Zo krijgt de supermarkt een groter en gevarieerder versaanbod, een grote bakkerij en een nieuwe borrelwand met een groot assortiment vleeswaren, kazen en tapas. Daarnaast komt er een sushibar waar professionele chefs de hele dag door verse sushi, sashimi en maki maken. 

Geen gas

Het aantal zelfscankassa’s van de nieuwe winkel wordt uitgebreid naar 17. Daarnaast zet de winkel in op duurzaamheid, onder andere door een nieuwe installatie die warmte terugwint. Daardoor wordt er straks geen gas meer gebruikt. Ook is er straks overal led-verlichting.

De vernieuwde winkel zal na de verbouwing geopend worden door Gea Kramer, op Instagram bekend als de kortingskoningin van Groningen.