Wonen

Nieuwe appartementen Meerstad: woongebouw met uitzicht op Woldmeer

De nieuwe wijk Meerstad telt tot nu toe slechts een tiental appartementen. Maar daar gaat verandering in komen. Aan de rand van het Woldmeer gaat bouwbedrijf Van Wijnen bijna dertig appartementen bouwen, met uitzicht op het water. De verkoop is deze week van start gegaan


Leestijd: 1 minuut

Nieuwe appartementen Meerstad: woongebouw met uitzicht op Woldmeer
Nieuwe appartementen Meerstad: woongebouw met uitzicht op Woldmeer

Het gaat om in totaal 29 appartementen die samen het project ‘Parkrand Estate’ in Meerstad vormen. Op deze plek bracht Van Wijnen eerder al achttien eengezinswoningen in verkoop, maar nu is het bedrijf woensdag 25 januari ook gestart met de verkoop van de te bouwen appartementen en penthouses.

Op dit moment telt Meerstad ruim 1.000 woningen waaronder slechts twaalf appartementen. “Dat maakt het aanbod van Parkrand Estate met 29 appartementen in Meerstad ook zo uniek. Wij ontwikkelen en bouwen een statig en hoogwaardig woongebouw dat past bij de allure van Meerstad”, zo meldt Van Wijnen.

Twee penthouses

De appartementen variëren in grootte en indeling. Zo komen er zevenentwintig verschillende appartementen van zo’n 72 vierkante meter en twee royale, exclusieve penthouses tot wel 275 vierkante meter verdeeld over twee woonlagen.

De woningen beschikken over twee, drie of zelfs vier slaapkamers. Verder hebben de appartementen- en penthouses een buitenruimte als terras, balkon of dakterras met een weids uitzicht over de parkachtige omgeving. Het appartementengebouw ligt namelijk aan het groene Park Meerstad met daarachter het Woldmeer.

Inschrijving

Geïnteresseerden in een appartement kunnen zich online inschrijven voor een of meerdere bouwnummers. De inschrijving sluit op woensdag 1 februari 12.00 uur.