Wonen

Circus Santelli speelt nieuwe voorstelling Saltu Sensus

Jeugdcircus Santelli speelt vanaf 21 mei de nieuwe voorstelling Saltu Sensus. De voorstelling gaat dan in première in het Grand Theatre in Groningen. Het circus gaat vervolgens op een tournee van anderhalf jaar langs diverse festivals.


Leestijd: 1 minuut

Circus Santelli speelt nieuwe voorstelling Saltu Sensus
Circus Santelli speelt nieuwe voorstelling Saltu Sensus

Diep in het woud verscholen, ligt een bijzondere plek; Saltu Sensus. Een plek waar niet zomaar iedereen beland. Een plek waar iedere zonsopgang wordt gevierd. De acrobatische aardkinderen proosten hier dagelijks op het hier en nu met hun circuskunsten. Ze vieren de oneindige cyclus van het leven en weten dat verlies een nieuw begin betekent, dat na een winterslaap de zon staat te popelen om op te komen en dat een zaadje uitgroeit tot wildernis.

Toch zijn ook in Saltu Sensus de dagen van tijd tot tijd mistig en kil. Dan steunen de beweeglijke bosbewoners elkaar onvoorwaardelijk. Ze zijn verbonden met elkaar en met de natuur. Geef je fantasie de ruimte en ervaar de bijzondere plek waar deze artiesten huizen. Laat je verbazen door de wervelende acrobatiek, prachtige trucs aan de Chinese paal en klap mee op het ritme van onze jongleurs. Saltu Sensus is een unieke ervaring waarin al jouw zintuigen op scherp worden gezet.

De voorstelling is een vervolg op de locatietheatervoorstelling V Sensus die in juli 2021 werd gemaakt in de Paradijsvogeltuin. Voorstellingen zijn om 15:00 uur en om 19:30 uur. Kaartjes zijn verkrijgbaar via de website van Circus Santelli, studenten en kinderen tot 12 jaar krijgen korting.