Wonen

Europaweg van 1 tot 4 maart in beide richtingen dicht

De Europaweg is van vrijdag 1 maart 22.00 uur tot maandag 4 maart 06.00 uur in beide richtingen dicht tussen het viaduct van Ring Zuid en de Winschoterweg. Ook de toerit vanaf de Europaweg is in beide richtingen afgesloten. De afrit 37 Groningen-Europapark blijft open.


Leestijd: 1 minuut

Afrit 37 Groningen-Europapark

De afrit 37 Groningen-Europapark vanuit beide richtingen blijft open. Kom je vanaf het Julianaplein, dan kun je de afrit nemen maar wordt je naar de Bornholmstraat geleid. Verkeer vanaf knooppunt Euvelgunne kan ook afrit 37 gebruiken, maar alleen richting het centrum/Sontplein.

De Europaweg is in beide richtingen afgesloten. De afrit 37 Groningen-Europapark blijft open. Verkeer rijdt om via Damsterdiep, Ring Oost en aansluiting Westerbroek.

Omleidingen

Wil je vanuit het centrum richting Hoogezand, dan word je langs het Damsterdiep en de Rijksweg geleid. Via Ring Oost rijd je richting de A7 naar Hoogezand. Andersom geldt dezelfde route: op Ring Oost neem je afrit 2 Oosterhoogebrug en rijd je via de Rijksweg en het Damsterdiep richting de Europaweg.

Werkzaamheden Europaweg

De afsluiting van de Europaweg is nodig vanwege verschillende werkzaamheden die Combinatie Herepoort in dit weekend uitvoert. Zo wordt het asfalt aangepakt en zijn er werkzaamheden aan de OV-masten, de bebording boven de weg en de lampen in de verkeerslichten.