Wonen

Gratis Stadsdiner aan lange tafels voor achthonderd mensen op de Vismarkt in Groningen

Een heerlijk etentje en een onvergetelijke avond. Dat zal zeker het resultaat zijn van een bijzonder diner op maandag 9 mei op de Vismarkt in Groningen. Navigators Studentenvereniging Groningen (N.S.G.) organiseert die dag dan een  gratis diner voor achthonderd mensen op de Vismarkt.


Leestijd: 1 minuut

Gratis Stadsdiner aan lange tafels voor achthonderd mensen op de Vismarkt in Groningen
Gratis Stadsdiner aan lange tafels voor achthonderd mensen op de Vismarkt in Groningen

Het zal een avond zijn waar mensen samen kunnen dineren aan lange tafels en met elkaar in gesprek kunnen gaan.

N.S.G. nodigt verschillende doelgroepen uit, die normaliter niet vaak met elkaar in contact komen. Naast de genodigden zijn er ook nog plekken vrij voor mensen die spontaan graag mee zouden willen eten die avond.

Voor het Stadsdiner heeft N.S.G. veel verschillende mensen uitgenodigd. Mensen uit allerlei verschillende lagen van de samenleving en van verschillende leeftijden zijn van harte welkom om met elkaar te genieten van een heerlijk diner.  Inschrijving hiervoor is noodzakelijk.

De maaltijden worden aangeboden door Salmagundi’s en Yamen Cuisine. DGS events staat er met een koffie- en ijskraam. De dranken worden verzorgd door de AH Korenbeurs en Heineken 0.0. De overige kosten zijn gedekt door kerken in Groningen, giften van leden en ouders van Navigators, en de subsidie 'Leven In Stad' van de Gemeente Groningen.

Drie jaar terug was het Stadsdiner een groot succes. Het diner werd toen georganiseerd ter ere van het 25 jarig jubileum van N.S.G.

Manou de Groot van N.S.G.: “We hopen dat het dit jaar net zo’n succes wordt als drie jaar geleden. De commissie is al een half jaar druk bezig met de voorbereidingen en we kijken erg uit naar het diner en hebben er ontzettend veel zin in. We hopen ook als Navigators zo een lichtje te kunnen zijn in de stad Groningen.”

Het diner begint om 17:30 uur en eindigt om 20:00 uur.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar: Stadsdiner@nsgroningen.nl

N.S.G. is een christelijke studentenvereniging, telt 470 leden en is gevestigd aan de Hardewikerstraat 7 in Groningen. Navigators is gevestigd in meerdere steden.