Wonen

Kom je ook wonen aan het Park?

Parkhoven bestaat uit 36 woningen, waarvan 28 rij- en hoekwoningen en 8 half vrijstaande woningen. Een blik op de situatiekaart leert dat de ligging in de wijk eigenlijk niet beter kan! Alle woningen grenzen rechtstreeks aan de groene hoven of liggen aan één van de dorpse straatjes die uitkomen op het groene hart van Groenewei, de nieuwe woonwijk van Meerstad. Vanuit hier zit je in een mum van tijd op de Vossenburglaan, de belangrijkste verbindingsweg van Meerstad, en de uitvalswegen.


Leestijd: 1 minuut

Kom je ook wonen aan het Park?
Kom je ook wonen aan het Park?

De kindvriendelijke locatie vraagt om woningen met volop comfort voor gezinnen. De woningen van Parkhoven bieden veel variatie. Allemaal beschikken ze over voldoende leefruimte in en om de woning. Denk daarbij aan een royale living inclusief leefkeuken op de begane grond en drie of vier volwaardige slaapkamers op de verdieping. Zonnige tuinen en openslaande deuren naar de veranda dragen bij aan een optimale woonbeleving. Daarnaast heb je als koper veel keuzemogelijkheden in afwerking en indeling. Het resultaat is een stoere woning die jou op het lijf is geschreven!

Alle woningen in Parkhoven zijn gasloos en uitgerust met een warmtepomp. De gebruikte materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit, waardoor de woning onderhoudsarm is. Verder is elke woning in Parkhoven goed geïsoleerd en perfect afgewerkt.

De woningen in Parkhoven zijn speciaal ontworpen om de groene omgeving optimaal te kunnen beleven. Grote raampartijen en openslaande deuren halen het buitenleven naar binnen. Veranda’s en voortuinen vormen een organische overgang tussen de woningen en het landschap waar de woningen onderdeel van zijn. Parkhoven telt straks in totaal 28 rij- en hoekwoningen verdeeld over zeven blokken. In combinatie met de mix van hoekwoningen en rijwoningen, zij- en voorentree, zorgt dit voor maximale variatie in de gevels. Bijna alle woningen beschikken over een sfeervolle veranda en hebben een dakterras. De 8 half vrijstaande woningen zijn ontworpen in drie varianten waaronder een ‘Special’. Deze unieke woning heeft met een gevelontwerp van veel glas, een schitterend uitzicht op het park en beschikt over een vrijstaande garage/berging.

Bekijk het aanbod op onze project website Parkhoven Meerstad (parkhoven-meerstad.nl)