Wonen

Nieuw appartementencomplex in de Kerkstraat in Haren: de Octaaf

Middenin Haren, in de Kerkstraat, start in september van dit jaar de bouw van een appartementencomplex, bestaande uit zes appartementen en een penthouse. De Octaaf, zoals het complex gaat heten, krijgt een plekje op het perceel waar vroeger drukkerij Niemeijer gevestigd was.


Leestijd: 1 minuut

Nieuw appartementencomplex in de Kerkstraat in Haren: de Octaaf
Nieuw appartementencomplex in de Kerkstraat in Haren: de Octaaf

De toekomstige bewoners van het appartementencomplex hebben straks een prachtig uitzicht op de eeuwenoude dorpskerk en het centrum van Haren.

De appartementen aan de achterzijde van het complex kijken uit op de rustige en groene Oude Hoflaan, waar ook de ingang van de ondergrondse parkeergarage zal komen.

Het complex bestaat uit drie woonlagen. De appartementen variëren in oppervlaktes van ca. 116 m2 tot 248 m2. Het penthouse bestaat uit twee woonlagen, en heeft de beschikking over meerdere terrassen en een eigen lift.

Naar verwachting start de bouw in september 2021. De appartementen worden eind 2022 opgeleverd. Prijzen vanaf 525.000 euro.

De Octaaf is in opdracht van Domia Projecten BV ontworpen door Marc Prosman Architecten uit Amsterdam. Aimée Staal Makelaardij is verantwoordelijk voor de verkoop van de appartementen.