Wonen

Online nieuwjaarsfeest – mét burgemeester – vanuit EM2

Al sinds 1918 wordt er in Groningen een nieuwjaarsreceptie gehouden. Aan deze traditie leek dit jaar een eind te komen. Toch komt er vanuit EM2 ( een evenementenlocatie op het Suikerunieterrein) wel een online editie van de nieuwjaarsreceptie, met speech van burgemeester Schuiling en optredens van tal van Groningse artiesten.


Leestijd: 1 minuut

Coronasteun voor zes culturele ondernemers
Coronasteun voor zes culturele ondernemers

Volgens de initiatiefnemers wordt het een avond vol met muziek en verhalen. Er werd een online editie georganiseerd omdat het virus ‘ons feest niet zal overwinnen’. 

Het online nieuwjaarsfeest begint op 1 januari 2021 om 19.30 uur. Rond 20.00 uur is er een toespraak van burgemeester Koen Schuiling. Vervolgens is er plaats voor muziek en verhalen. 

Aan het programma werken onder andere mee: Inge van Calkar, Bert Hadders, Beno Hofman, CT Heida en Band, Hiske Oosterwijk band, Lou Leeuw, Roel Plieger, YLVALIE, Wad Aap, Mind Fuji, Jelle Mulder en Stockroom cocktails. Het feest wordt afgesloten met een lange liveset met Groningse DJ’s. Michael Kenton presenteert het feest vanuit de EM2.