Wonen

Speciale Groningse adventskalender; elke dag een winactie

Na het succes van de voorgaande jaren is er ook dit weer de Visit Groningen Adventskalender. Van 1 december tot en met 24 december kunnen deelnemers dagelijks een nieuw deurtje van de digitale kalender openen. Elke dag is er een andere winactie.
 


Leestijd: 1 minuut

Door een online deurtje te openen op visitgroningen.nl/adventskalender maken de deelnemers elke kans op een prijs. Wat er te winnen valt, wordt pas duidelijk als het deurtje open is gemaakt.  

Volgens Marketing Groningen, initiatiefnemer, gaat het onder andere om cadeaus van die worden aangeboden door ondernemers en tickets voor leuke uitjes in de stad en provincie. “Dit jaar belooft de adventskalender nog spectaculairder te zijn dan voorgaande jaren, met prijzen die het hart van elke Groninger en liefhebber van de stad en provincie sneller zullen laten kloppen”, stelt Marketing Groningen. Denk aan typisch Groningse cadeaupakketten, tickets voor evenementen en bijzondere uitjes, smakelijke ervaringen zoals diners en unieke overnachtingen.

Groningse cadeaus

De cadeaus worden aangeboden door ondernemers uit de stad en provincie. Met deze Adventskalender willen Marketing Groningen en de ondernemers samen met Groningers en fans van Groningen het jaar op een feestelijke manier afsluiten. “Ondernemers reageerden erg enthousiast op onze vraag of ze mee wilden doen. Samen met hen hebben we echt een hele leuke Adventskalender gemaakt vol mooie cadeaus en prijzen. Zo maken we de decembermaand dit jaar nóg een stukje gezelliger.”