Wonen

Trends in raamdecoratie en gratis bezorging in Groningen

Ben jij verhuisd in of naar Groningen? Of ben je op zoek naar nieuwe raamdecoratie voor jouw woning? Dan hebben wij goed nieuws. Pax Raamdecoratie, raamdecoratiespecialist gevestigd in Amsterdam, bezorgt nu ook gratis in Groningen! Bovendien is het assortiment uitgebreid en wordt er ingespeeld op de laatste trends in raambekleding.


Leestijd: 2 minuten

Trends in raamdecoratie en gratis bezorging in Groningen
Trends in raamdecoratie en gratis bezorging in Groningen

Pax Raamdecoratie heeft al meer dan 27 jaar ervaring in de raamdecoratiebranche. Sinds kort bieden zij ook gratis thuisbezorging én gratis meet- en montageservice aan huis in Groningen. Er is bovendien een breed aanbod voor elke portefeuille. Zo is er sinds kort een speciale categorie met goedkope rolgordijnen op maat, maar er worden ook luxe elektrische rolgordijnen op maat aangeboden.

  Nu iedereen vaker thuis is, speelt ook de woninginrichting een belangrijkere rol. Steeds meer Groningers vernieuwen hun interieur. Denk hierbij aan een nieuwe kleur op de muur, nieuwe meubels en nieuwe gordijnen. Wat zijn de laatste trends in raamdecoratie?

  Het zelf samenstellen van producten in huis komt steeds vaker voor. Zo heb je naast maatwerk keukens en op maat gemaakte eettafels, ook raamdecoratie op maat. Je kunt raambekleding 100% samenstellen naar wens en dit brengt logischerwijs veel voordelen met zicht mee:

  • Past altijd precies
  • Kies zelf de kleur die past bij jouw interieur
  • Kies de gewenste opties & luxe
  • Bepaal je zelf de lichtinval: verduisterend, licht doorlatend, semi-transparant
  • Kies de bediening: elektrisch, veer of met ketting

  Onder maatwerk zijn de plisségordijnen op maat opvallend in trek. Met plissés kun je zowel de boven- als onderkant bedienen. Dit is erg handig, want zo kun je de plissé in het midden van het raam hangen. Je bepaalt dus gemakkelijk de mate van privacy en de lichtinval, wat ons brengt bij trend 2.

  Rolgordijnen zijn al jaren zeer populair en zullen dit ook altijd blijven. Maar toch zijn er wat nieuwe trends te zien. Steeds meer mensen stappen over van ‘gewone’ rolgordijnen naar duo-rolgordijnen. Het zijn hippe en unieke rolgordijnen waar horizontale stroken, transparant en zonwerend, elkaar afwisselen. Hierdoor kun je spelen met de lichtinval.

  Tegenwoordig wil men ook steeds meer smart producten in huis. Lampen worden smart bediend, smart speakers bedienen de muziek. Ook in raamdecoratie is dit terug te zien. De luxe elektrische gordijnen zijn in trek. Enkele voordelen van elektrische rolgordijnen zijn:

  • Ultiem gemak
  • Luxe uitstraling
  • Op maat samenstellen
  • Meerdere rolgordijnen tegelijk bedienen
  • Ideaal voor hoge en lastig bereikbare ramen
  • Met afstandsbediening of wandschakelaar

  Ook de industriële hype komt terug in raamdecoratie, denk bijvoorbeeld aan strakke zwarte rolgordijnen of aan stoere houten jaloezieën. Rolgordijnen met donkere kleuren en strakke lijnen of juist metalen jaloezieën zijn producten die hier erg goed bij aansluiten.