Wonen

Vijf stellen genomineerd voor gratis bruiloft ter waarde van 24.500 euro

Het nieuwe jaar begint met goed nieuws voor de vijf genomineerde stellen van de actie van Weddingplanners at Work. De koppels maken kans op een bruiloft ter waarde van 24.500 euro, volledig verzorgd door twaalf noordelijke trouwleveranciers. Er kan tot en met zondag 7 januari gestemd worden op de stellen.


Leestijd: 1 minuut

Foto | Marleen Annema
Foto | Marleen Annema

De actie is een initiatief van weddingplanners Eline de Groot en Willeke Hoekstra, eigenaren van Weddingplanners at Work. Iedereen kon stellen insturen die volgens hen een gratis bruiloft verdienen. Van de 31 stellen zijn er 5 genomineerd voor de prijs.

De bruiloft is samengesteld met de steun van twaalf leveranciers uit de trouwbranche in het Noorden: Anouk Wubs (foto’s), Tales of Tomorrow (trouwfilm), MOOI OOK (uitnodigingen), I Do Visagie (haar en make-up), Sonja Spreekt en Verbindt (Babs), Peggy Bouwer (livemuziek), Bakmeisje (taarten), RIIS Music (livemuziek tijdens borrel of diner), De Groote Wielen (locatie), DGS Events (foodtruck). Weddingplanners at Work organiseert de boel en verzorgt daarnaast de bloemen en aankleding.

De verhalen van de vijf stellen zijn te vinden op de website van Weddingplanners at Work. Daar kan ook gestemd worden op de koppels. Stemmen kan tot en met zondag 7 januari.