Wonen

Werkplaats Online Ondernemen houdt spreekuur voor MKB-bedrijven

In verband met de coronacrisis zet de Werkplaats Online Ondernemen (WOO-Groningen) met ingang van deze week een online spreekuur op. Dit spreekuur is speciaal bedoeld voor MKB-ondernemers met vragen over online ondernemen, juist nu in deze (crisis)tijd.


Leestijd: 1 minuut

Dit accountancy-event mag je niet missen
Dit accountancy-event mag je niet missen

Het is een onzekere tijd voor veel ondernemers. Waar mogelijk verhuizen bedrijven hun activiteiten naar online. Voor sommige bedrijven betekent dat extra werk, voor anderen veel minder. Voor vrijwel iedereen levert dat vragen op als: wat kan ik online doen? En hoe richt ik dat in? Hoe schaal je af of juist op? Hoe kan ik sneller digitaliseren? Wie kan me daarbij helpen? Hoe kan ik mij voorbereiden op de periode na de coronacrisis? Ongetwijfeld zijn er nog veel meer vragen.

Tijdens het online spreekuur kunnen MKB-ondernemers hun vragen voorleggen aan online expert en business coach Alex van Ginneken. Alex staat al jaren grote en kleine bedrijven bij in de ontwikkeling van hun business en is zelf ondernemer met bedrijven als Superfoods.nl BV en Nieuwbouw Online. Daarnaast is hij actief als voorzitter van de Noordelijke Online Ondernemers.

Het eerste online spreekuur van WOO Groningen vindt plaats op vrijdag 3 april van 14:00-15:00 uur. MKB’ers die willen deelnemen aan dit spreekuur kunnen zich aanmelden via de site van WOO Groningen.

Werkplaats Online Ondernemen

De Werkplaats Online Ondernemen Groningen (WOO-Gronigen) is een initiatief van de Hanzehogeschool Groningen, het Noorderpoort en de Rijksuniversiteit Groningen in het kader van de Versnellingsagenda Digitalisering MKB van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) en in samenwerking met de Rabobank en verschillende (online)bedrijven. De werkplaats wordt medegefinancierd door de Provincie en Gemeente Groningen.

De werkplaats helpt om vragen van MKB-ondernemers op het gebied van online ondernemen te koppelen aan opdrachten waarmee studenten aan de slag kunnen.