Wonen

Zaterdag 5 oktober gratis woonadvies over nieuwbouw Karakter in Haren

De halfvrijstaande villa’s in Karakter bieden je een zee aan ruimte en talloze indelingsmogelijkheden. Meer weten? Kom dan zaterdag 5 oktober naar Vesta Woonforum voor gratis woonadvies.


Leestijd: 1 minuut

Zaterdag 5 oktober gratis woonadvies over nieuwbouw Karakter in Haren
Zaterdag 5 oktober gratis woonadvies over nieuwbouw Karakter in Haren

De villa's in Karakter hebben een tuingerichte leefkeuken met een kookeiland en een mooie, lichte woonkamer. Via de bijkeuken kom je in de aangrenzende berging. Op de verdieping zijn drie slaapkamers, een apart toilet en een badkamer voorzien van alle luxe. De vrij in te delen zolderverdieping geeft je net wat extra ruimte. Ervaar het gevoel van Karakter!

Duurzaam en comfortabel wonen

In alle woningen wordt een slim huisbesturingssysteem en een duurzame, energiezuinige warmtepomp toegepast. In de winter blijft de woning heerlijk warm en in de zomer is er de mogelijkheid om de woning te koelen met de bodemwarmtepomp. De warmtepomp is ook nog eens fluisterstil en eenvoudig te bedienen. Comfortabel wonen dus.

Creëer jouw droomhuis

De woningen zijn in de basis hoogwaardig afgewerkt, onder meer met sanitair en tegels van Villeroy & Boch. Daarnaast is er ruimte om jouw dromen te realiseren, zodat de woning jouw thuis wordt. Of het nu gaat om een uitbreiding van de woning, een riante inloopkast in de slaapkamer of het creëren van extra kamers op zolder.

Gratis exclusief woonadvies

Heb je interesse in één van deze halfvrijstaande villa’s? Kom dan zaterdag 5 oktober tussen 
12.00 en 15.00 uur naar het Inspiratieplein in het Vesta Woonforum. Bert Postma, interieur ontwerper, geeft gratis exclusief woonadvies over Karkater én Thuis Nieuwbouwmakelaars vertelt je natuurlijk graag alles over deze unieke villa’s. Schrijf je hier in en laat ons je voorkeur tijdstip weten.