Bereikbaarheid & Verkeer

En dit zijn de meest hybride werkgevers van Groningen…

Harrier, Voys en Menzis zijn de drie meest hybride werkgevers in de regio Groningen. De drie bedrijven kwamen als winnaar uit de bus in een wedstrijd van mobiliteitsplatform Zo Werkt Het.


Leestijd: 2 minuten

En dit zijn de meest hybride werkgevers van Groningen…
En dit zijn de meest hybride werkgevers van Groningen…

De award wordt in verschillende categorieën uitgereikt. Zo maken zowel kleinere start-ups als de multinationals kans op de prijs.

In de categorie 0 tot 20 werknemers ging de prijs naar Harrier accountancy-bedrijfsadvies; in de categorie 50 tot 200 werknemers ging Voys er met de prijs vandoor en in de categorie van meer dan 200 werknemers was Menzis de winnaar.

Harrier

Bij Harrier start elke werkdag met een hybride dagstart, maar zorgt men er met een tweewekelijkse 'Perfect day at the office' voor dat iedereen elkaar ook op een leuke manier op kantoor ontmoet. Verder krijgen werknemers een flexibel mobiliteitsbudget en krijgen ook klanten de keuze of ze fysiek of online aan een meeting willen deelnemen.

Voys
Voys

Voys

De werknemers van Voys zijn vrij hun werklocatie te kiezen: thuis, op kantoor, in een café of in Zuid-Afrika, alles kan. Teamsessies zijn online, met als uitgangspunt één gezicht op één scherm, ook wanneer een deel van de collega's samen op de werklocatie aanwezig is. Verder is er veel aandacht voor werkgeluk. Een medewerker geeft aan: "Voys gaat above and beyond wat betreft het werken in een hybride vorm.”

Menzis
Menzis

Bij Menzis wordt het hybride werken samen met medewerkers uitgewerkt. Er is een vitaliteitsprogramma voor werknemers, en de inrichting van het kantoor en reserveringsystemen voor faciliteiten zijn aanpast. Het hybride beleid bij Menzis is in beweging en wordt met regelmaat geëvalueerd. Alles om het hybride concept te laten slagen.

Over de verkiezing

Hybride werken, gedeeltelijk thuis en gedeeltelijk op kantoor, we kunnen er bijna niet meer omheen. De afgelopen jaren is deze manier van werken voor veel bedrijven de nieuwe standaard geworden. Als blijk van waardering voor organisaties die nét even een stapje verder zijn gegaan om hybride werken makkelijk, leuk en efficiënt te maken voor hun werknemers, besloot landelijk mobiliteitsplatform Zo Werkt Het om dit jaar awards uit te reiken aan de beste Hybride Werkgevers van het Jaar.

Landelijke uitreiking op 14 juni

Uit alle regionale winnaars worden op 14 juni vier landelijke winnaars gekozen. Onder andere het Ministerie Infrastructuur en Waterstaat en één van de landelijke winnaars van vorig jaar nemen plaats in de jury.

Over Zo Werkt Het

Zo Werkt Het is een initiatief van 12 mobiliteitsnetwerken, waaronder Groningen Bereikbaar die zich samen inzetten voor duurzaam en slim reizen.

Foto boven artikel: Harrier