Bereikbaarheid & Verkeer

Alle informatie over bereikbaarheid/wegwerkzaamheden op Promotiedagen voor het Bedrijfsleven

Er gaat veel gebeuren op het gebied van de bereikbaarheid van Groningen de komende jaren. Zeer veel zelfs. Wie zich daar snel in wil verdiepen heeft daartoe ook de gelegenheid tijdens de Promotiedagen voor het Bedrijfsleven. De organisatie Groningen Bereikbaar laat in haar stand dan alles zien over de plannen voor de verbetering van de bereikbaarheid van Groningen.


Leestijd: 1 minuut

Na negen jaar weer Davis Cup tennis in Groningen
Na negen jaar weer Davis Cup tennis in Groningen

Dinsdag 4 & woensdag 5 november vinden de jaarlijkse Promotiedagen voor het Bedrijfsleven weer plaats in MartiniPlaza te Groningen. Groningen Bereikbaar is hier van de partij en nodigt u uit om langs te komen.

Ontdek de verandering

In de stand van Groningen Bereikbaar kunt u zien wat er de komende jaren staat te gebeuren op het gebied van bereikbaarheid/wegwerkzaamheden. Zo kunt u zien welke projecten in en om de stad Groningen plaatsvinden, met vooral aandacht voor Aanpak Ring Zuid.

Ook informeren we u graag over wat de verschillende bedrijven en overheden doen om de hinder zoveel mogelijk te beperken. En wat u zelf kunt doen om de bereikbaarheid van uw bedrijf te verbeteren. Welke kansen en mogelijkheden liggen er voor u op het gebied van slimmer reizen & werken voor werknemers of uw klanten?

Gratis toegangskaarten

U vindt de stand van Groningen Bereikbaar direct bij de ingang van het beursplein.

Belangstellenden kunnen gratis toegangskaarten aanvragen via de website van Groningen Bereikbaar:

http://www.promotiedagen.nl/relatiekaart/1539/Groningen_Bereikbaar