Bereikbaarheid & Verkeer

Begin april weekendstremming tussen Pekela en Alteveer

Begin april is de provinciale weg N366 tussen Pekela en Alteveer gestremd in beide richtingen. De stremming duurt van vrijdag 3 april (19.00 uur) tot en met maandag 6 april (6.00 uur) en geldt vanaf de afslag Oude Pekela / Nieuwe Pekela Noord (aansluiting N367) tot de afslag Alteveer. Verkeer tussen Stadskanaal en Veendam wordt geadviseerd om via Gieten (N33 en N34) te rijden.


Leestijd: 1 minuut

Begin april weekendstremming tussen Pekela en Alteveer
Begin april weekendstremming tussen Pekela en Alteveer

Werkzaamheden Nieuwe Pekela

Voorafgaand aan de stremming van de N366 is de aansluiting Kruiselwerk – Ommelanderweg – Onstwedderweg in Nieuwe Pekela afgesloten voor het verkeer. De stremming is van maandag 30 maart tot en met dinsdag 7 april. Het Pekelder Hoofddiep is in deze periode niet bereikbaar via de Onstwedderweg en de Ommelanderweg. De omleidingsroutes worden met borden aangegeven.

Voorbereiding

De werkzaamheden in het weekend van 3 tot en met 6 april zijn een voorbereiding op de verbreding en asfaltvernieuwing van de hoofdrijbaan in juni dit jaar. Dan zal de N366 tussen Pekela en Alteveer voor enkele weken gestremd zijn, om de nieuwe op- en afritten bij Pekela Zuid aan te sluiten, het asfalt te vernieuwen en de weg te verbreden. De op- en afrit Pekela-Zuid blijft tot die tijd gestremd, evenals de al gestremde parallelweg tussen Alteveer en Pekela.