Bereikbaarheid & Verkeer

Brailleweg open - onderdoorgang Van Iddekingeweg dicht

Vanaf maandag 23 augustus is de Brailleweg in Groningen weer open voor alle verkeer. Auto's, fietsers en voetgangers kunnen vanaf aanstaande maandag weer gebruik maken van de Brailleweg. Tegelijkertijd gaat de onderdoorgang bij de Van Iddekingeweg tijdelijk weer dicht.


Leestijd: 1 minuut

Brailleweg open - onderdoorgang Van Iddekingeweg dicht
Brailleweg open - onderdoorgang Van Iddekingeweg dicht

“Sinds 12 juli slopen we het tijdelijke viaduct over de Brailleweg. Vanwege de veiligheid sloten we de Brailleweg in deze periode af voor alle verkeer. Om de wijk De Wijert toegankelijk te houden, stelden we de Van Iddekingeweg in deze periode tijdelijk open voor fietsers en voetgangers”, zo meldt de aannemer op de website Aanpak Ring Zuid

Van Iddekingeweg

Zodra de Brailleweg op 23 augustus weer open is, wordt de onderdoorgang onder het viaduct bij de Van Iddekingeweg weer afgesloten voor alle verkeer. “We werken daar namelijk verder boven het gedeelte waar de fietsers en voetgangers onderdoor gaan. Vanwege de veiligheid voor het verkeer en onze medewerkers kan de onderdoorgang dan niet open blijven. Naar verwachting gaat deze onderdoorgang weer open op maandagochtend 6 september (06.00 uur).”