Bereikbaarheid & Verkeer

Europaweg ter hoogte van Ring Zuid komend weekend dicht

De Europaweg is komend weekend, van vrijdag 2 juli tot maandag 5 juli, afgesloten onder het viaduct van de zuidelijke ringweg door. Van vrijdagavond tot zaterdagavond is de Europaweg dicht voor verkeer richting knooppunt Westerbroek. Vervolgens wordt de Europaweg tot maandagochtend 5 juli afgesloten voor verkeer richting het centrum van de stad.


Leestijd: 1 minuut

Europaweg ter hoogte van Ring Zuid komend weekend dicht
Europaweg ter hoogte van Ring Zuid komend weekend dicht

Afsluiting Europaweg richting Westerbroek Van vrijdagavond 2 juli 22.00 uur tot zaterdagavond 20.00 uur is de Europaweg dicht voor het verkeer richting knooppunt Westerbroek. Het verkeer wordt dan omgeleid via de Sontweg, Bornholmstraat en Herningweg.

Afsluiting Europaweg richting centrum

Van zaterdagavond 20.00 uur tot maandagochtend 06.00 uur is de Europaweg dicht voor het verkeer richting het centrum van Groningen. Het verkeer wordt omgeleid via de Herningweg, Bornholmstraat en Lübeckweg.

Nieuw viaduct

Combinatie Herepoort is bezig met de aanleg van het nieuwe viaduct over de Europaweg. Komend weekend worden nieuwe liggers geplaatst. Daarvoor is het noodzakelijk de Europaweg onder het viaduct door af te sluiten.