Bereikbaarheid & Verkeer

Hoe bereik je vandaag en morgen de Promotiedagen?

Vandaag en morgen vinden de jaarlijkse Promotiedagen weer plaats in MartiniPlaza. Omdat er rondom MartiniPlaza verschillende werkzaamheden plaatsvinden, is het goed om te kijken naar alternatieven voor de auto en op een andere manier naar het evenement te reizen.


Leestijd: 1 minuut

Hoe bereik je vandaag en morgen de Promotiedagen?
Hoe bereik je vandaag en morgen de Promotiedagen?

Voor de kortere afstand kan de fiets een goede optie zijn, vanaf de Paterswoldseweg en vanuit het Stadspark is MartiniPlaza goed te bereiken. Je kunt de fiets naast de ingang van de evenementenlocatie stallen. Ook de bus is een goed alternatief, bij de halte Leonard Springerlaan stopt lijn 10. Een andere optie: de auto parkeren op P+R Hoogkerk en verder reizen met een elektrische deelfiets van Bolt of GoSharing. Ook vanaf het Hoofdstation kan je makkelijk met de OV-fiets of met een van de elektrisch deelfietsen naar MartiniPlaza. Of loop in minder dan twintig minuten vanaf het Hoofdstation.

Eerdere jaren reed er een gratis pendelbus naar de promotiedagen vanaf P+R terreinen. Vanwege personeelstekort in het openbaar vervoer, lukt het dit jaar niet om deze bussen te laten rijden.

Groningen Bereikbaar en Aanpak Ring Zuid op de Promotiedagen

Ook Groningen Bereikbaar is hier weer te vinden samen met onze partners Aanpak Ring Zuid en Groningen Spoorzone. Je kunt je bij de stand laten informeren over de vernieuwingen aan weg en spoor. Er staan mobiliteitsadviseurs klaar om  advies te geven over slimme en duurzame mobiliteit.