Bereikbaarheid & Verkeer

Ingang Stadspark vanaf maandag twee maanden dicht

De Jan Evert Scholtenlaan, de in- en uitgang van het Stadspark bij de rotondes bij Laan Corpus den Hoorn, is vanaf maandag dicht voor auto’s. Op vrijdag 30 augustus 06.00 uur gaat de ingang weer open.


Leestijd: 1 minuut

Sinds 6 mei is de weg al dicht voor verkeer vanuit het Stadspark, nu wordt ook de route afgesloten voor auto’s het park in. De omleiding loopt via de westelijke ringweg, de Peizerweg en de Campinglaan.

Omleidingsroute via de Peizerweg

Auto’s naar het Stadspark rijden om via de westelijke ringweg, afrit 18 Zeeheldenbuurt (Peizerweg) en de Campinglaan. De Campinglaan wordt tijdelijk opengesteld voor autoverkeer.

Tot 26 juli open voor fietsers

De Jan Evert Scholtenlaan blijft voorlopig open voor fietsers. Op 26 juli gaat deze fietsverbinding dicht, maar dan opent de nieuwe fietsroute onder het Vrijheidsplein.

Definitieve inrichting fiets- en voetpad

De afsluiting van de Jan Evert Scholtenlaan is nodig omdat Combinatie Herepoort hier werkt aan de definitieve inrichting van het fiets- en voetpad aan de oostzijde van de weg. Ook de rotondes worden aangepast en krijgen de definitieve inrichting. Daarom is de westzijde van de rotondes al sinds 6 mei dicht en volgt vanaf 26 juli de oostzijde.