Bereikbaarheid & Verkeer

Kempkensberg vier nachten afgesloten voor bodemonderzoeken

De Kempkensberg is deze week vier opeenvolgende nachten afgesloten voor bodemonderzoeken. De afsluiting geldt alleen voor verkeer dat van de Helperzoom in de richting van de Hereweg rijdt. Het verkeer vanaf de Hereweg kan wel gewoon naar de doorrijden naar de Helperzoom.


Leestijd: 1 minuut

Kempkensberg vier nachten afgesloten voor bodemonderzoeken
Kempkensberg vier nachten afgesloten voor bodemonderzoeken

De weg is afgesloten in de nachten van dinsdag 9 april, woensdag 10 april, donderdag 11 april en vrijdag 12 april van 21.00 uur tot 6.00 uur.

Voor de aanleg van de verdiepte ligging van de nieuwe ringweg gaat aannemerscombinatie ter plaatse sonderingen uitvoeren. Deze bodemonderzoeken zijn nodig om informatie te krijgen voor het verankeren van damwanden. Die moeten worden ingetrild om de bouwkuip van de verdiepte ligging te kunnen aanleggen.

Ook op maandag 15 april en dinsdag 16 april worden bij de Kempkensberg bodemonderzoeken uitgevoerd. Deze werkzaamheden zullen overdag tussen 7.00 uur en 16.00 uur plaatsvinden. Hiervoor wordt een gedeelte van de rijbaan afgezet, maar het verkeer kan tijdens deze werkzaamheden gewoon doorrijden.