Bereikbaarheid & Verkeer

N7 tussen Euvelgunne en Westerbroek weekend dicht

Komend weekend is de A7 tussen knooppunt Euvelgunne en Westerbroek dicht. De afsluiting gaat in op vrijdag 21 april 22.00 uur en duurt tot maandag 24 april 06.00 uur. De weg is in één richting dicht, voor verkeer in de richting Hoogezand.


Leestijd: 1 minuut

N7 tussen Euvelgunne en Westerbroek weekend dicht
N7 tussen Euvelgunne en Westerbroek weekend dicht

Toeritten dicht

In dit weekend zijn er ook twee toeritten afgesloten. Op de zuidelijke ringweg is oprit 38 Zuid-Oost dicht voor verkeer richting het oosten. Op de oostelijke ringweg (N46) is de toerit 1 Meerstad richting Hoogezand dicht.

Omleidingen

Verkeer uit de richting Drachten of Assen dat naar Hoogezand gaat, kan vanaf Ring Zuid omrijden via de afrit 37 bij de Europaweg en via deze weg naar Westerbroek naar de A7. Kom je vanaf de oostelijke ringweg (N46) dan kan je afrit 2 Delfzijl nemen naar de Rijksweg en het Damsterdiep en dan via de Europaweg naar Westerbroek en de A7.

Extra afsluitingen in de nacht

In de drie nachten dit weekend, tussen 21.00 uur en 06.00 uur, is de weg in de andere richting ook dicht, van Westerbroek tot knooppunt Euvelgunne. Daarnaast is in de nachten ook de zuidelijke ringweg dicht tussen Euvelgunne en de Europaweg.