Bereikbaarheid & Verkeer

Rijstrook zuidelijke ringweg en afrit 36a Martini dit weekend dicht

In het weekend van vrijdag 1 oktober tot en met zondag 3 oktober is een rijstrook van de zuidelijke ringweg afgesloten ter hoogte van de rotondes bij Laan Corpus den Hoorn voor het verkeer richting Drachten. Het verkeer kan op de andere rijstrook passeren, maar moet rekening houden met hinder. Ook afrit 36a Martini is dit weekend dicht.


Leestijd: 1 minuut

Nachtafsluitingen op A7 tussen Hoogkerk en Groningen
Nachtafsluitingen op A7 tussen Hoogkerk en Groningen

De afsluitingen gelden van vrijdagavond 22.00 uur tot zondagavond 22.00 uur. De oprit 36 richting Drachten, die sinds 24 september al dicht is, is ook tot zondagavond 3 oktober 22.00 uur dicht.

Nachtafsluiting zuidelijke ringweg

In de nacht van zondag op maandag (22.00 tot 06.00 uur) wordt de rijstrookafsluiting omgezet naar een volledige afsluiting voor het verkeer richting Drachten. Het verkeer kan dan omrijden via afrit 36a en oprit 36, via de rotondes bij Laan Corpus den Hoorn.

Werkzaamheden

Combinatie Herepoort is bezig met het aanpassen van de op- en afritten bij de Laan Corpus den Hoorn. Daarnaast worden de rijbanen op de zuidelijke ringweg tussen de Laan Corpus den Hoorn en het Vrijheidsplein heringericht. Vanwege deze werkzaamheden is het nodig de op- en afritten en de rijbaan af en toe af te sluiten.