Bereikbaarheid & Verkeer

Rotondes en onderdoorgang Bornholmstraat afgesloten

De rotondes en de onderdoorgang van de zuidelijke ringweg op de Bornholmstraat zijn van maandag 3 juli 7 uur tot en met vrijdag 7 juli 15 uur afgesloten. De afsluiting is nodig om de definitieve inrichting helemaal af te ronden.


Leestijd: 1 minuut

Foto | Aanpak Ring Zuid / Raymond Bos
Foto | Aanpak Ring Zuid / Raymond Bos

Er zijn nog enkele werkzaamheden nodig om de inrichting aan de Bornholmstraat volledig af te kunnen ronden. Er wordt gewerkt aan de definitieve situatie van het fietspad en aan de parkeerplekken onder het viaduct.

Omrijden van noord naar zuid en oprit richting Julianaplein gewoon open

Automobilisten kunnen aan de zuidkant van de rotondes wel de Bergenweg op. Aan de noordkant van de rotondes kan het verkeer vanaf de Osloweg de Bornholmstraat op, en vanaf de Bornholmstraat gebruik maken van de oprit van de zuidelijke ringweg richting het Julianaplein. Wil je van zuid naar noord? Via de rotondes kan dat dus niet. Rijd dan via de Bergenweg en de Gotenburgweg. Automobilisten die van noord naar zuid willen, kunnen omrijden via de Eltjo Ruggeweg, Damsterdiep en de Europaweg. Voor fietsers is er geen afsluiting. Zij kunnen langs de werkzaamheden fietsen.

In het rood de afsluiting. In het groen de routes die nog wel open zijn voor automobilisten. Afbeelding | OpenstreetMap / Aanpak Ringzuid