Bereikbaarheid & Verkeer

Traktatie voor Donar-fans op de fiets

Afgelopen zaterdag werden supporters van Donar die met de fiets naar MartiniPlaza kwamen, verrast met wat lekkers. Ook ontvingen ze een flyer waarmee ze een mooi prijzenpakket van de club kunnen winnen. De actie werd georganiseerd door Donar en Groningen Bereikbaar om de fietsers te bedanken en het fietsgebruik verder te stimuleren.


Leestijd: 1 minuut

Traktatie voor Donar-fans op de fiets
Traktatie voor Donar-fans op de fiets

Bereikbaarheid MartiniPlaza

Tijdens de grootschalige werkzaamheden van Operatie Julianaplein staat de bereikbaarheid van de stad en van grote publiekstrekkers als MartiniPlaza onder druk. Fietsen is een gezond én slim alternatief voor de auto. Het is niet alleen goed voor de gezondheid en het milieu, maar door te fietsen omzeil je ook de verkeershinder in en rond de stad. Daarom doen de partijen de gezamenlijke oproep de auto zoveel mogelijk te laten staan en met de fiets te reizen.

Winactie

Afgelopen zaterdag, voorafgaand aan de wedstrijd Donar tegen Leuven Bears, zijn honderden fietsers bij de ingang van MartiniPlaza getrakteerd op een reep en een flyer met een QR-code. Met deze QR-code kunnen supporters een prijzenpakket van Donar winnen, waaronder een wedstrijdshirt.