Bereikbaarheid & Verkeer

Tunnel bij Doctor E.H. Ebelsweg in Haren dicht van 8 tot 17 september

Van woensdag 8 september (06.00 uur) tot vrijdag 17 september (18.00 uur) is de tunnel bij de Doctor E.H. Ebelsweg in Haren (N860) afgesloten voor alle verkeer. Het verkeer wordt omgeleid via de A28 en zuidelijke ringweg.


Leestijd: 1 minuut

Nachtafsluitingen op A7 tussen Hoogkerk en Groningen
Nachtafsluitingen op A7 tussen Hoogkerk en Groningen

Omleiding Haren-Waterhuizen

Verkeer vanuit Haren in de richting van Waterhuizen wordt omgeleid via de A28 richting Groningen, de zuidelijke ringweg, de A7 richting Hoogezand en vervolgens de afrit 39 Westerbroek.

Omleiding Hoogezand-Haren

Het verkeer vanuit Hoogezand naar Haren wordt omgeleid via de Winschoterweg, de Europaweg en de zuidelijke ringweg.

Let op: van zaterdagavond 11 september 20.00 uur tot maandag 13 september 06.00 uur kan verkeer uit Hoogezand niet via de Europaweg naar de zuidelijke ringweg. De omleiding naar Haren loopt dan via knooppunt Westerbroek.

Bereikbaarheid Felland, Onnen en Noordlaren

Verkeer vanuit Haren in de richting van Felland, Onnen en Noordlaren wordt omgeleid via de Hertenlaan en Onnerweg in Haren. Voor verkeer uit de richting Waterhuizen zijn Felland, Onnen en Noordlaren gewoon bereikbaar.

Onderhoudswerkzaamheden

De provincie Groningen gaat ter hoogte van de tunnel in Haren onderhoud uitvoeren aan het asfalt en het beton. De bovenste lagen van het asfalt in de tunnel worden vervangen en het beton wordt gerepareerd.