Bereikbaarheid & Verkeer

Wandel tijdens je werk-dag: bedrijven kunnen zich aanmelden voor challenge

De Stichting Wandelnet organiseert op 8 april de Wandel tijdens je Werk-dag. In de aanloop naar deze dag vindt in de maand maart de allereerste landelijke Ommetje-bedrijvenchallenge plaats. Deelnemende bedrijven gaan de strijd met elkaar aan om zoveel mogelijk punten bij elkaar te wandelen. Meedoen kan!


Leestijd: 1 minuut

Bedrijvenchallenge

Elk bedrijf in Nederland kan zich aanmelden voor de bedrijvenchallenge. Het bedrijf met gemiddeld de meeste Ommetje-punten in maart, wint. Medewerkers kunnen punten voor het bedrijf scoren door zoveel mogelijk te wandelen. Je kunt ook onderlinge competities aanmaken tussen afdelingen of teams. Op 8 april wordt de winnaar van de bedrijvenchallenge bekendgemaakt.

Meer informatie over deze competitie en het aanmeldformulier vind je op de website van de Hersenstichting.

Wandelen is goed voor je gezondheid

Wandelen is goed voor de fysieke en mentale gezondheid. Je krijgt meer energie en bent productiever na het lopen van een ommetje. Ook helpt het je te onthaasten en verbetert het je creativiteit. Het is essentieel om je hersenen gezond te houden! Het is dus een goed idee om je (thuis)werkdag te combineren met een fijne wandeling.

Wandel je mee?

Naast de Ommetje-bedrijvenchallenge kun je ook als individu je wandelingen registreren in de Ommetje-app van de Hersenstichting. Zo kun je ook met vrienden of familie een eigen wandelcompetitie starten. Groningen Bereikbaar daagt uit: wandel je mee?