Bereikbaarheid & Verkeer

Warm onthaal met cadeautjes voor reizigers P+R Meerstad en P+R Kardinge (VIDEO)

Vrolijke gezichten, zaterdagochtend bij de P+R’s Kardinge en Meerstad. Iedereen die daar de bus pakte richting bijvoorbeeld het centrum, kreeg een warm onthaal van Gastvrij Groningen. De reizigers konden kleine prijsjes winnen, zoals gratis buskaartjes of een goodiebag.


Leestijd: 1 minuut

De zuidelijke ringweg tot 23 augustus afgesloten in een richting vanaf knooppunt Euvelgunne tot aan de Europaweg. Het verkeer richting Drachten/Assen wordt omgeleid via de oostelijke, noordelijke en westelijke ringweg; deze wegen kunnen grotere verkeersstromen aan. Voor verkeer uit de richting van Hoogezand, Ten Boer en Delfzijl is P+R Meerstad een goed alternatief om verder met de bus de stad in te reizen. P+R Kardinge is geschikt voor auto’s uit noordelijke richting. Iedereen die met de bus verder reist, werd dus beloond met een leuke actie. 

Bij P+R Kardinge mochten de reizigers met een dobbelsteen gooien. Had je geluk, dan won je bijvoorbeeld een gratis buskaartje of een goodiebag. De gastdames en -heren van Gastvrij Groningen zijn de komende tijd ook actief op negen campings in de regio om gasten te informeren over de stremming en de mogelijkheden om de (binnen)stad goed te bereiken. Ook delen ze hier goodiebags uit.

Ook de ondernemers worden niet vergeten. Het Gastvrij-team heeft ondernemers in het gebied rondom Sontplein en Osloweg geïnformeerd over de werkzaamheden en acties van Gastvrij Groningen en heeft hen een tas met inhoud overhandigd.

Gastvrij Groningen is ook de komende twee weekenden te vinden op de P+Rs Kardinge en Meerstad. De gastvrijheidsactie met de verrassingsmuur of het prijzenrad vindt plaats van 10.00 tot 13.00 uur.