Bereikbaarheid & Verkeer

Julianaplein vanaf februari afgesloten; bijeenkomst voor ondernemers over gevolgen

De werkzaamheden aan Ring Zuid bereiken binnenkort een hoogtepunt. Vanaf februari 2022 wordt het Julianaplein gedurende dertien weken in verschillende stukken en fases afgesloten. Dat heeft uiteraard grote gevolgen voor de bereikbaarheid van Groningen. Om ondernemers te informeren organiseren de Bedrijvenverenigingen een digitale informatiebijeenkomst, waarvoor men zich nu al kan aanmelden.


Leestijd: 1 minuut

CBR verplaatst groot deel rijexamens Stad tijdens Operatie Julianaplein
CBR verplaatst groot deel rijexamens Stad tijdens Operatie Julianaplein

Ondernemers die meer willen weten over de impact van de werkzaamheden van Aanpak Ring Zuid kunnen donderdag 2 september digitaal aansluiten bij een informatiebijeenkomst.

Daarbij worden onder meer de werkzaamheden van het Julianaplein in het voorjaar van 2022 besproken. Organisatoren van de bijeenkomst zijn Bedrijvenvereniging Zuidoost, Bedrijvenvereniging West, Vereniging Bedrijven Noord-Oost, Groningen City Club en VNO-NCW MKB Noord.

Programma

Welkom en korte terugblik


Hoe verliepen de werkzaamheden en verkeershinder deze zomer? Met: Cor Staal (Aanpak Ring Zuid) en Wilko Huyink (Groningen Bereikbaar)

Presentatie

Wat gebeurt er in februari-mei 2022 rond het Julianaplein? Met: Bert Kramer (Combinatie Herepoort)

In gesprek

Wat kun je als bedrijf doen om de stad bereikbaar te houden? Hoe organiseer je bijvoorbeeld thuiswerken en distributie?

Met: Mark Vletter (Voys), Wim van de Pol (ROC Noorderpoort) en Anrico Maat (Meripaan Groep)

De bijeenkomst duurt van 17.00 tot 18.00 uur. Opgeven kan via de volgende link: https://vimeo.com/event/1217792/61f33b74ae