Economie

Partnerbijdrage

3 tips om nooit meer te hoeven vechten om je favoriete koffiemok op kantoor

Ben jij er helemaal klaar mee dat anderen op kantoor aan de haal gaan met jouw favoriete koffiemok, maar ben je bang als je er een van thuis meeneemt dat je die óók kwijtraakt aan een ander die zweert dat het zijn of haar mok is? We geven drie tips om voor exclusiviteit voor jouw eigen koffiemok te zorgen.


Leestijd: 2 minuten

3 tips om nooit meer te hoeven vechten om je favoriete koffiemok op kantoor
3 tips om nooit meer te hoeven vechten om je favoriete koffiemok op kantoor

Een mok met een foto bedrukken kan een einde aan het probleem maken en is sowieso natuurlijk een leuk idee om je mok te personaliseren. Maar ook met een afbeelding die niet direct naar jou te herleiden is kan het je gebeuren dat een ander met droge ogen de mok uit de afwasmachine haalt en voor zichzelf vult. Zet je er echter een foto van jezelf op, dan mag die ander uitleggen waarom hij of zij koffie of thee drinkt uit een mok met jouw foto erop. En dat kan een ongemakkelijk gesprek worden. Probleem opgelost.

Vind je het wat al te ver gaan om een mok te bedrukken met je gezicht, en wil je überhaupt niet gezien worden terwijl je uit een mok met je eigen hoofd erop drinkt? Dan is je naam er groot op laten afdrukken een andere optie om je mok te personaliseren zodat het meteen duidelijk is dat hij van jou is. Ook dan kan men er niet meer omheen dat het jou mok is en komt er geheid commentaar als een ander ermee gezien wordt. Wellicht kun je zelfs aan de baas voorstellen om zo voor iedereen een eigen mok met naam erop te laten maken.

Vind je het te veel moeite om een gepersonaliseerde mok te laten maken maar wil je wel graag een onderscheidende mok waar een ander niet snel mee aan de haal zal gaan? Dan kun je natuurlijk ook nog proberen de allerlelijkste mok allertijden te vinden waarvan je met grote zekerheid kunt zeggen dat een ander er niet mee gezien wil worden. De vraag is dan alleen wel of je er zelf wel mee gezien en geassocieerd wilt worden. Het is maar hoe hoog het je daadwerkelijk zit dat anderen met jouw favoriete mok aan de haal gaan.

Soms moet je een beetje creatief zijn om je territorium af te bakenen. Als een eigen mok jouw troost en ondersteuning biedt tijdens een werkdag, dan is het je goed recht om ervoor te zorgen dat je een mok hebt die echt alleen van jou is.