Economie

Partnerbijdrage

Achterstand in uw boekhouding? Bel uw zzp-boekhouder

Bij het runnen van een eigen onderneming komt zoveel kijken dat de boekhouding er wel eens bij in wil schieten. Begrijpelijk, maar het kan vervelende gevolgen hebben. Bijvoorbeeld als er een incassobureau in het spel is of als de Belastingdienst u hoge aanslagen oplegt omdat uw aangiftes niet, of niet op tijd, zijn ingediend. Herkent u dit? Laat u de blauwe enveloppen ook het liefst angstvallig dichtzitten?


Leestijd: 2 minuten

Achterstand in uw boekhouding? Bel uw zzp-boekhouder
Achterstand in uw boekhouding? Bel uw zzp-boekhouder

Laat de ZZP-boekhouder u helpen om orde op zaken te brengen. De ZZP-boekhouder is hierin gespecialiseerd en heeft al heel wat zzp’-ers met een boekhoudachterstand bijgestaan en geholpen.

Wat wij als allereerste voor u doen is het opstarten van de communicatie met de Belastingdienst en de eventuele deurwaarder, zowel schriftelijk als verbaal.

Daarnaast zorgen wij voor het maken van bezwaar- en/of uitstel voor het indienen van de aangiftes. Vervolgens maken wij uw boekhouding op orde en sturen na het verwerken van de achterstand juiste belastingaangiftes in.

Bent u geschrokken van de hoge schatting van uw belastbaar inkomen? Laat de blauwe brief niet op de stapel liggen, maar kom in actie. Hoe langer u wacht, hoe meer de kosten oplopen. Schakel de ZZP-boekhouder in, die kan u hiermee van dienst zijn.

Resultaten uit het verleden bieden in dit geval wél garantie voor de toekomst. De ZZP-boekhouder heeft al heel wat ondernemers met betalingsproblemen en/of achterstanden geholpen.

Als u er zelf middenin zit denkt u wellicht dat uw probleem niet te verhelpen is, maar wees gerust; er is meer mogelijk dan u denkt. Bij een achterstand in de boekhouding halen wij de kou uit de lucht door direct contact te leggen met de fiscus en de eventuele doorwaarde.

Wij nemen u alles uit handen. Het invoeren van verkoop- en inkoopfacturen, het verwerken van bankmutaties, giro, kasboek. En uiteraard de aangiftes voor de fiscus zoals de aangifte Inkomstenbelasting (IB) en Omzetbelasting. Ook kunnen wij voor uw administratie een balans- en winstrekening en verliesrekening opmaken.

Zo zorgt de ZZP-boekhouder ervoor dat u uw administratie weer helemaal op de rails krijgt. Bel 06-13936399 voor meer info.

Kortom, heeft u als zzp’er:

–      te kampen met achterstanden in uw boekhouding

–      problemen met de Belastingdienst

–      of komt de deurwaarder vaak bij u langs?

Neem dan contact op met ZZP-boekhouder. Wij hebben veel ervaring met dit soort situaties. Samen gaan we orde op zaken stellen zodat u weer opgelucht adem kunt halen en zich weer kan richten op datgene waar u goed in bent: het runnen van uw zaak.