Economie

Partnerbijdrage

Ben jij het uitzicht in je eigen huis ook zat? Pimp het met unieke meubels!

Na al dat thuiswerken begint je eigen interieur je inmiddels misschien een beetje tegen te staan. Of je hebt juist meer dan ooit de liefde voor je eigen huis hervonden, maar je vindt het tijd om die liefde naar het volgende niveau te brengen.


Leestijd: 2 minuten

Ben jij het uitzicht in je eigen huis ook zat? Pimp het met unieke meubels!
Ben jij het uitzicht in je eigen huis ook zat? Pimp het met unieke meubels!

Wat je overweging ook is, met steigerhouten meubels geef je jouw interieur een boost en een hele nieuwe uitstraling. Steigerhout is bijzonder veelzijdig en sterk, waardoor het jarenlang meegaat. En de mogelijkheden zijn eindeloos, of je nu zelf aan de slag wilt op een druilerige dag of liever jouw meubels kant en klaar bestelt.

Met meubels van steigerhout haal je warmte, stijl en sfeer in je interieur. De populariteit heeft dit hout namelijk te danken aan de doorleefde en verweerde uitstraling. Door het natuurlijke uiterlijk combineren deze meubels perfect met moderne interieurs. Ook landelijk of industrieel gaat perfect samen met steigerhout.

Denk in de woonkamer bijvoorbeeld aan een steigerhouten eettafel. Ideaal voor een maaltijd met gezin of familie, of een avondje borrelen met vrienden. Maar ook wanneer je tot deze tafel bent veroordeeld tijdens het thuiswerken, zit je goed aan een robuuste eettafel van steigerhout.

Ben je de gelukkige bezitter van een thuiskantoor? Bekijk dan eens deze steigerhouten kantoormeubels. Nu je zoveel tijd in die kamer doorbrengt, wordt het immers wel tijd om dat gammele bureautje dat er al jaren ongebruikt stond, in te ruilen voor een stevige werktafel waar je met plezier uren aan door kunt brengen.

Ook in de andere vertrekken van je woning kun je met steigerhouten meubels voor een make-over zorgen. Op de kinderkamer kies je bijvoorbeeld voor een steigerhouten halfhoogslaper of hoogslaper. Zo is er onder het bed nog ruimte voor een speelgoedkist (ook van steigerhout) en blijft er voldoende ruimte over om te spelen.

Je eigen slaapkamer kun je verfraaien met een heuse kingsize van steigerhout. Is dat je iets te veel van het goede? Kies dan voor wat details om toch die robuuste look and feel in je slaapkamer te brengen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een spiegel met steigerhouten omlijsting, of fotolijstjes van steigerhout?

Tot slot zijn kleine meubels van steigerhout – zoals een kleine kast op wieltjes, een bijzettafel of stapelbare opbergblokken de perfecte finishing touch voor ieder interieur. Zo breng je de verweerde en natuurlijke uitstraling binnen, zonder dat het direct alles overheerst.

Wil jij zelf aan de slag met het maken van je steigerhouten meubels? Dan is het goed om te weten dat tegenwoordig vaak chemisch behandeld vurenhout wordt aangeboden om aan de sterk gegroeide vraag te kunnen voldoen. Dat geeft dezelfde uitstraling en kwaliteit. Wil je toch liever origineel steigerhout? Bij speciaalzaken – zoals online meubelzaak VanLonden.com – is ook dat goed te krijgen.

Ook als je het maken van jouw meubels liever uitbesteedt kun je terecht in de webshop van VanLonden. Je vindt er een uitgebreid assortiment steigerhouten bedden, tafels, bureaus en andere meubels, alles wat je nodig hebt om jouw interieur de zo verdiende make-over te geven.