Economie

Partnerbijdrage

Buitengesloten? Sleutel afgebroken? Slot kapot? Ga voor een betrouwbare, vakkundige slotenmaker!

Er is veel te doen over malafide slotenmakers de laatste tijd. Mensen hebben een slotprobleem, zoeken op internet en bellen een partij die op hun website de mooiste beloften doet. Uiteindelijk betalen deze mensen een waanzinnig bedrag en is hun probleem niet opgelost of is er broddelwerk geleverd. Dan voel je je dubbel bekocht. Treurig maar waar.


Leestijd: 2 minuten

Buitengesloten? Sleutel afgebroken? Slot kapot? Ga voor een betrouwbare, vakkundige slotenmaker!
Buitengesloten? Sleutel afgebroken? Slot kapot? Ga voor een betrouwbare, vakkundige slotenmaker!

En ooit krijgen we allemaal wel eens met een slotprobleem te maken. Je trekt in gedachten de voordeur dicht of de wind blaast de deur dicht, terwijl je sleutels nog binnen liggen. Het kan je ook gebeuren dat je slot niet meer lekker draait (mogelijk door slijtage of door vuil in het slot) en op een slechte dag de sleutel zelfs afbreekt in het slot. Dan sta je daar… Of, er is bij je ingebroken en het slot is geforceerd. Dan heb je gewoon een slotenmaker nodig!

Vroeger pakten we het telefoonboek of de gouden gids erbij. Dat is allang achterhaald. Als we nu iets willen weten, pakken we gewoon onze telefoon. Zoekmachines zoals Google zorgen voor antwoorden op al onze vragen. Ook als je een slotprobeem hebt. Je moet er alleen wel voor zorgen dat je het juiste antwoord eruit pikt! En hoe doe je dat? Zeker als het gaat over een zoektocht naar een betrouwbare partij die je wilt vragen jouw probleem op te lossen? Dan ga je af op transparantie, op duidelijkheid en als het even kan op keurmerken.

Om zeker van je zaak te zijn: als je een slotprobleem hebt, ga dan voor een van de aangesloten bedrijven van het platform Slotenprobleem Kwijt, want dan weet je dat je te maken krijgt met een betrouwbare slotenmaker uit jouw eigen regio. Dat heeft als voordeel dat hij zo bij je is en dat is wel zo prettig als je je huis niet in kunt of als je juist je huis niet kunt afsluiten omdat het slot kapot is.

Slotenprobleem Kwijt werkt alleen met betrouwbare slotenmakers die volgens het zogenaamde VEBS-principe zijn geselecteerd: Vakkundig, Ervaren, Betrouwbaar, Servicegericht. Dat zijn de waarden die het platform hoog in het vaandel heeft staan en daar dienen de deelnemers dan ook aan te voldoen.

Krijg jij te maken met een slotprobleem, denk dan gewoon hardop: ‘slotenproblemen, wie kan ik daarvoor inschakelen, want ik wil ze kwijt?’ Surf op internet naar de website Slotenprobleem Kwijt, je vult postcode of woonplaats in en je komt meteen op de pagina van jouw lokale slotenmaker terecht. Je hebt er direct een gezicht bij! Bel hem gelijk, dan staat hij zo voor je neus en lost je probleem netjes en vlot voor je op. En… tegen een eerlijke prijs!