Economie

Commercieele Clubs Groningen starten nieuwe jaar vol inspiratie en met frisse blik

De drie Commercieele Clubs uit Groningen zijn het nieuwe jaar gezond en inspirerend gestart. Gisteren, zondag, namen tientallen leden deel aan een gezamenlijke wandeling in de nieuwe Drentse Natuurplaats Noordsche Veld nabij Norg. Dat is een nieuw ontwikkelde locatie waar het schitterend wandelen is. En dat deden de leden van de Commercieele Club Groningen, de Commercieele Club Groningen Senioren en de Jongeren Commercieele Club Groningen.


Leestijd: 1 minuut

Commercieele Clubs Groningen starten nieuwe jaar vol inspiratie en met frisse blik
Commercieele Clubs Groningen starten nieuwe jaar vol inspiratie en met frisse blik

Deze drie clubs zijn netwerkverenigingen, waar mensen in diverse fases van hun loopbaan lid van kunnen worden. De verenigingen organiseren het gehele jaar tal van activiteiten en evenementen, zodat de leden in staat worden gesteld elkaar beter te leren kennen, en zo een netwerk op te bouwen.

Meer informatie

Meer informatie over de Commercieele Clubs is te vinden op de volgende websites:

Commercieele Club Groningen

Commercieele Club Groningen Senioren

Jongeren Commercieele Club Groningen

Ze maakten zondag kennis met de nieuwe voorziening Natuurplaats Noordsche Veld aan de Donderseweg in Norg.

Daar is een nieuwe beheerkantoor van Staatsbosbeheer in de Kop van Drenthe gevestigd. Dat bestaat uit een informatie- en educatiegebouw met horeca en beheerderswoning. De plek is een uitstapje meer dan waar voor het hele gezin. Naast horeca en verschillende informatievoorzieningen vind je hier straks ook speelnatuur met o.a. een waterspeelplaats, kabelbaan, trimroute en landgeiten.