Economie

Partnerbijdrage

Contoura Groningen, lijn in je lijf & in je leven!

Sinds de start in 2009 in Groningen onder de naam Ladyline, heeft eigenaresse Tieneke Aling zich steeds verder gespecialiseerd in alle facetten van figuurbeheersing en mede daardoor werd het tijd voor een nieuwe naam. Contoura is een naam die bij het bedrijf past, zegt Tieneke.’ Binnen Contoura is figuurbeheersing het sleutelwoord. Hier werk je op een gezonde manier naar een langdurig resultaat toe. Afvallen, werken aan een betere conditie, aan een oplossing voor spier-, gewrichts- of huidklachten en dat in een ontspannen sfeer. Je gaat je energieker voelen, tevreden zijn over je lichaam, daar gaat het om en daar hebben wij de tools voor.’


Leestijd: 2 minuten

Contoura Groningen, lijn in je lijf & in je leven!
Contoura Groningen, lijn in je lijf & in je leven!

Contoura beschikt over verschillende behandelmethoden, zoals cryolipolyse, bodywrapping en compressietherapie en onze behandeling de warmtecabines in combinatie met ozontherapie. Je bezoekt ons twee keer per week voor ongeveer een uur. Naast intensieve begeleiding bij lichaamsbeweging in de warmtecabine, geniet je gedurende twintig minuten van een heerlijk behandeling in een verwarmde ozoncabine. Ozon-zuurstof zorgt voor een verbeterde doorbloeding en een verbeterde stofwisseling. Het is een opfrisser voor de huid, die haar natuurlijke elasticiteit terugkrijgt. Voedingsadvies volgt na een energiemeting. Allereerst bepalen wij door middel van een ademanalyse het energieverbruik en daarna krijg je een week een activiteitenmeter mee, waarmee het energieverbruik van dagelijkse activiteiten wordt vastgesteld. Wij hebben een unieke meetmethode ontwikkeld waarmee wij het energieverbruik inzichtelijk maken. Daardoor weten wij zeker dat iedereen zijn resultaat gaat halen. De methode wordt als zeer prettig ervaren en is voor iedereen toegankelijk. Voor elke behandeling volgt eerst een figuuranalyse, om samen met de klant een behandelplan te formuleren.

Cryolipolyse is het lokaal verwijderen van vet door bevriezing van vetcellen. Zonder operatie en een zichtbaar blijvend resultaat. Deze behandeling maakt het mogelijk om op een volledig pijnloze manier vetcellen te verwijderen. De cryo behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, voor mensen met overgewicht of met alleen een probleemzone. De compressietherapie is de perfecte behandeling voor problemen zoals cellulite, oedeem en lokale vetophopingen. Onrustige en vermoeide benen krijgen een oppepper en klachten zullen verminderen of zelfs verdwijnen.

Nieuw en uniek bij Contoura Groningen is de AVI-SLIM. Heerlijk liggend ontspannen en genieten van infrarood helende warmte rondom, terwijl je tegelijkertijd tot 800 kcal kunt verbruiken. De infrarood stralen in combinatie met toermalijnstenen kan het lichaam ontgiften en de bloedcirculatie naar spieren en weefsels verbeteren. Het verwarmt op een zeer aangename wijze de huid, versterkt het lymfestelsel en het verbetert de bloedcirculatie. Je verbruikt 800 kcal en het metabolisme wordt gestimuleerd. Onderzoek heeft aangetoond dat toermalijn de stress vermindert, de mentale alertheid bevordert en het immuunsysteem versterkt.

Meer info over de behandelingen op www.contoura.nl

Contoura is gevestigd aan Boterdiep 30 te Groningen. Voor info bel vrijblijvend: 0503131844 .