Economie

De Groninger Ondernemers Courant valt weer op de mat!

Zo’n 11.000 ondernemers in de gemeente Groningen vinden een dezer dagen de nieuwste editie van de papieren Groninger Ondernemers Courant op de mat.


Leestijd: 1 minuut

De Groninger Ondernemers Courant valt weer op de mat!
De Groninger Ondernemers Courant valt weer op de mat!

In deze laatste editie van dit jaar onder andere een interview met Paul Papo van Maripaan Groep, waarin hij vertelt over de nieuwe Jumbo in Meerstad. Deze ‘supermarkt van de toekomst’ opende begin november de deuren en heeft aan belangstelling geen gebrek. Niet alleen bewoners van Meerstad, maar ook ontwikkelaars, retailers en vastgoedpartijen zijn vol lof over deze moderne, innovatieve en vooral duurzame super.

Ook in deze Groninger Ondernemers Courant interviews met onder andere Xandra Groenewold (de kersverse voorzitter van het Ondernemersfonds Groningen), Vince Haak van het door brand getroffen Wovar én met Anne-Willem Braam van Onlineveilingmeester.nl.

Verder aandacht voor het event Music Meets Tech, begin januari in Groningen. Innovatieve ondernemers en investeerders uit heel Europa zijn uitgenodigd om te netwerken, te ontmoeten, kennis te delen en ook: informeel te borrelen. Het doel? Verbinden. Maar ook: Groningen op de kaart zetten.

Daarnaast aandacht voor Coöperatie De Suikerbiedt, de nieuwe vestiging van Aldi op Westpoort, de kansen van circulair ondernemen en de mogelijkheden om regenwater te gebruiken als bijvoorbeeld spoelwater voor toiletten. Ook in deze editie: de (komende) werkzaamheden bij het vrijheidsplein en een uitleg van Groningen Bereikbaar waarom er soms meerdere afsluitingen tegelijk zijn.

Op de achterpagina vind je tips van Groningen Werkt Slim om als ondernemer warm en toch betaalbaar de winter door te komen.

Ga naar GROC.nl voor een online bladerexemplaar van de krant.