Economie

Drukte bij MKB Ondernemersavond in Hanze Plaza


Leestijd: 1 minuut

Woensdagvond vond in Hanze Plaza de MKB Ondernemersavond plaats, georganiseerd door UWV Werkbedrijf, gemeente Groningen en MKB Noord. Dit keer was ook de Kamer van Koophandel mede-organisator. “Een goede ontwikkeling, publieke partijen slaan de handen ineen en proberen er te zijn voor de ondernemers in de meest brede zin van het woord.” Ook Samenwerkingsverband Noord Nederland en Syntens waren aanwezig.

De organiserende partners stelden zich allen voor met een pitch aan de ondernemers. Nelleke Mulder van het gelijknamige bedrijf Image & Styling uit Sneek verzorgde daarna een dynamische presentatie voor een volle zaal van 125 ondernemers. Zij adviseerde de ondernemers hoe ze de beste eerste indruk kunnen maken. Het ging vooral om de Ik-BV. “Iedere ondernemer kan keuzes maken over zijn of haar stijl en imago; persoonlijk en van het bedrijf.” Nelleke Mulder gaf het belang aan welke keuzes leiden tot welke eerste indruk. Daarna werd er onder leiding van Remko van de Beek van Stichting Ondernemershuis Eemsdelta geoefend in het netwerken. De persoonlijke pitch van de ondernemers werd goed onder de loep genomen in het oefenen met elkaar. “Leerzaam, leuk en inspirerend” waren de opmerkingen die ondernemers gaven.

Gezien de grote opkomst, voorziet de avond in een behoefte bij ondernemers. De volgende avond laat dan ook niet lang op zich wachten. In juni staat de volgende MKB Ondernemersavond gepland.