Economie

Eerste Online Banenmarkt van Groningen dankzij speciale LinkedIn-pagina

Wie op zoek is naar een passende baan, kan, net als werkgevers die een vacature hebben, deelnemen aan de allereerste online banenmarkt in Groningen. Deze wordt gehouden op dinsdag 2 februari en is mogelijk door het op een slimme wijze gebruik maken van LinkedIn.


Leestijd: 1 minuut

Eerste Online Banenmarkt van Groningen dankzij speciale LinkedIn-pagina
Eerste Online Banenmarkt van Groningen dankzij speciale LinkedIn-pagina

De coronacrisis heeft in het bedrijfsleven een grote impact gemaakt. Wellicht zag u uw omzet afnemen, maar het kan ook zijn dat u juist (tijdelijk) extra personeel nodig heeft om de drukte op te vangen. Voor alle werkgevers die nu (weer) extra personeel zoeken, organiseert Werk in Zicht de allereerste editie van de Online Banenmarkt Groningen op dinsdag 2 februari van 10.00 tot 13.00 uur.

Wat is de Online Banenmarkt Groningen?
Via de LinkedIn-groep “Online Banenmarkt Groningen” kunt u uw vacature(s) delen met werkzoekenden in de groep. Maar u kunt ook andere initiatieven delen. Wilt u binnenkort een of meerdere vacatures online zetten? Doe dit dan op 2 februari tussen 10.00 en 13.00 uur. Dit is het moment waarop werkgevers, intermediairs, werkcoaches én werkzoekenden tegelijk online zullen zijn. Op dit moment kunt u dus meteen de interactie aangaan met werkzoekenden die geïnteresseerd zijn in uw vacature. 

Heeft u een of meerdere vacatures die niet zo lang kunnen wachten? De LinkedIn-groep is nu ook al toegankelijk om vacatures in te plaatsen. De vacatures blijven na 2 februari nog een tijd in de groep staan. Heeft u de geschikte kandidaat voor de functie al snel kunnen vinden? Haal in dat geval uw bericht/vacature in de groep weer offline.

Hoe meld ik mij aan?
Aanmelden is erg makkelijk. Zorg dat u een LinkedIn-profiel hebt (aangemaakt) en log in op LinkedIn. In de zoekbalk kunt u zoeken op: ‘Online Banenmarkt Groningen. Of klik direct op deze link: www.linkedin.com/groups/13933678. Klik vervolgens op ‘lid worden’.