Economie

Event voor Groningse ondernemers die willen internationaliseren: “Be smart! Be International!”

De specialisten internationale betrekkingen Rob de Wijk en Arend Jan Boekestijn, bekend van BNR Nieuwsradio, geven vrijdag 24 september een lezing voor Groningse ondernemers die willen internationaliseren.


Leestijd: 1 minuut

Barn Talk over Energietransitie in Groningen: wat betekent dat voor mijn werk en mijn portemonnee?
Barn Talk over Energietransitie in Groningen: wat betekent dat voor mijn werk en mijn portemonnee?

“Be smart! Be International!”: dat is de naam van een bijzonder evenement op vrijdagmorgen 24 september in Groningen, bestemd voor ondernemers in Groningen en de rest van het Noorden die willen internationaliseren. Deze bijeenkomst kent twee topsprekers: Rob de Wijk en Arend Jan Boekestijn, die spreken over het thema: ‘De crisis als kans – De geopolitieke wereld binnen 1,5 meter: welke invloed heeft de (geo)politiek op de toekomst van uw bedrijf?’

“Be Smart! Be International” is een jaarlijks terugkerend evenement voor ondernemers in Noord-Nederland die interesse hebben in internationaal zakendoen.

“We leven in een tijd van verandering. Een indrukwekkend scala aan geopolitieke transformaties dient zich aan en zal onze toekomst diepgaand beïnvloeden.  Overheden en het bedrijfsleven kunnen het zich niet veroorloven geopolitiek te verwaarlozen. Niemand kan de toekomst voorspellen”, aldus een uitspraak van Arend Jan Boekestijn.

Samen met Rob de Wijk zal hij in de Energy Barn, Zernikelaan 17 in Groningen een presentatie verzorgen over het onderwerp ‘Geopolitiek’. Deze twee goeroes op het gebied van Geopolitiek (onder andere bekend van BNR Nieuwsradio) gaan het onderwerp ‘Welke invloed heeft de (geo)politiek op de toekomst van uw bedrijf?’ uitgebreid de revue laten passeren. Na de pauze gaan ze in gesprek met noordelijke ondernemers en overige specialisten over het thema Geopolitiek.

PROGRAMMA

09.00 uur: Aankomst en inschrijving met koffie en thee

09.30 uur: Welkom en opening

09.35 uur: Arend Jan Boekestijn en Rob de Wijk / Thema: Geopolitiek en de invloed op bedrijven 10.20 uur: Pauze 1

10.50 uur: Arend Jan Boekestijn en Rob de Wijk in gesprek met enkele tafelgasten

12.00 uur: Lunch

12.30 uur: Rondleiding Energy Barn voor de liefhebbers

13.30 uur: Einde programma

Meld u gratis aan via: besmartbeinternational.nl