Economie

Finale JOP gaat ‘gewoon’ door met livestream show en verrassend programma

Ondanks corona gaat de finale van de jaarlijkse Jonge Ondernemersprijs (JOP) gewoon door. Hoewel, gewoon? De finale van de felbegeerde prijs vindt dit jaar niet fysiek plaats, maar online. Via een livestream wordt op donderdag 26 november bekend gemaakt welke jonge ondernemer met de prijs naar huis gaat. De JOP wordt elk jaar uitgereikt aan jonge en succesvolle ondernemers in het Noorden van Nederland.


Leestijd: 1 minuut

Finale JOP gaat ‘gewoon’ door met livestream show en verrassend programma
Finale JOP gaat ‘gewoon’ door met livestream show en verrassend programma

De drie finalisten zijn onlangs bekend gemaakt: SusPhos uit Balk, Elzinga & Van der Krieke uit Drachten en Remarketed uit Groningen.

En een van hen wordt dus donderdag 26 november als winnaar uitgeroepen. Dat gebeurt via een ‘toffe livestream show’, zo belooft de organisatie. Zo wordt er onder andere live gesproken met de finalisten én met de winnaar. En ook is een speciale gast (bekend van tv), en een interactief programma waaraan de mensen thuis mee kunnen doen.

Vorig jaar ging Nutte van Belzen er met de prijs vandoor, die naast ondernemer ook arts is. De winnaar krijgt behalve veel aandacht en ook onder andere een Masterclass ter waarde van vierduizend euro.

Ook meekijken? Aanmelden vooraf is noodzakelijk. Dat kan via https://www.jongeondernemersprijs.nl/finale2020/. Aanmelders  krijgen thuis een pakket opgestuurd die je tijdens de live-show kan openen en gebruiken.