Economie

GCC organiseert 050&Mode op 24 september; winkeliers kunnen zich aanmelden

De voorbereidingen voor de komende editie  van het event 050&Mode 2022 zijn gestart. In tegenstelling tot vorig jaar – toen er op het allerlaatste moment werd besloten tot een afgeslankt en coronaproof event – staat er op 24 september weer een grootse en complete editie gepland. Het evenement wordt georganiseerd door de Groningen City Club (GCC) en vindt plaats in het Forum.


Leestijd: 1 minuut

GCC organiseert 050&Mode op 24 september; winkeliers kunnen zich aanmelden
GCC organiseert 050&Mode op 24 september; winkeliers kunnen zich aanmelden

Dat meldt de Groninger Ondernemers Courant.

De binnenstad van Groningen staat zaterdag 24 september helemaal in het teken van mode. Samen met talloze stad-Groningse mode- en fashionwinkels wordt die dag het startsein gegeven voor het nieuwe modeseizoen.

In het Forum zijn modeshows waar de kleding van de deelnemende winkels geshowd wordt. De modeshows worden georganiseerd door een professioneel modellenbureau.

Winkeliers op het gebied van fashion – in de breedste zin van het woord – kunnen zich al aanmelden voor deelname. Mode-ondernemers kunnen dan een outfit aanleveren die door de modellen op de catwalk geshowd wordt.  

Om een bezoekje aan de binnenstad die zaterdag extra aantrekkelijk te maken, roept de GCC winkeliers op om die dag ook wat extra’s in de winkel te organiseren. Dat kan muziek zijn, maar ook een kleine modeshow of een hapje en een drankje, aldus de GCC.

Aanmelden en meer informatie via: info@groningencityclub.nl

www.050enmode.nl