Economie

Gratis seminar voor ondernemers: film en monteer je eigen video

Een video die werkt. Dat is het thema van een webinar dat 7 september op de agenda staat, en die Groningse ondernemers gratis wordt aangeboden vanuit de coronatoolkit. Deelnemers leren een video te filmen en te monteren, die ze vervolgens kunnen gebruiken op hun website of social media.


Leestijd: 1 minuut

Groningers met bijstandsuitkering mogen bijverdienen met parttime werk
Groningers met bijstandsuitkering mogen bijverdienen met parttime werk

“Videomarketing is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Ruim 90 procent van de bedrijven gebruikt video op de website en meer dan driekwart in haar social media-strategie”, zegt Marieke Verdijk van Videoprofs, dat het webinar verzorgt. “Video is dan ook dé manier om je doelgroep te bereiken. De coronacrisis versterkt dit alleen maar. We kijken met zijn allen vaker en langer online video dan ooit. De inzet van online video zorgt voor een betere naamsbekendheid, meer traffic en een hogere conversie.”

Deelnemers aan eerdere workshops van Videoprofs waren enthousiast. “Met de tips die ik heb gekregen durf ik nu video's te maken én te posten voor mijn bedrijf”, zo laat een deelnemer weten. Een ander zegt: “Geschikt voor iedereen, met én zonder kennis van filmen en monteren.” “Ik gun iedereen die ook maar wat met communicatie doet deze dosis inspiratie”, is de reactie van een andere eerdere cursist.

Deelname is gratis. Aanmelden kan hier.