Economie

Groningen krijgt online variant op traditionele koopavonden

Groningen krijgt een digitale variant op de traditionele koopavonden. Het jongerenkanaal Spot TV Groningen begint vanaf 26 november namelijk met het uitzenden van de livestream ‘support your locals’


Leestijd: 1 minuut

Groningen krijgt online variant op traditionele koopavonden
Groningen krijgt online variant op traditionele koopavonden

Tijdens deze live stream op donderdagavonden vanaf 26 november worden producten & diensten van lokale ondernemers, makers en merken verkocht.

Het doel hiervan is om lokale ondernemers te ondersteunen in deze lastige periode. Daarnaast wordt lokale inkoop zoveel mogelijk gestimuleerd.

Deelnemers kunnen zichzelf en hun producten tijdens de uitzendingen promoten en kijkers kunnen live bieden op een product en meedoen aan winacties.

“Met de feestdagen in aantocht zullen veel mensen weer cadeaus gaan aanschaffen, wij hopen hen aan te sporen dat vooral lokaal te doen en niet alleen via de grote webshops”, zegt Marten de Ruiter van Spot TV, “

Vooralsnog staan er drie afleveringen op de planning, die te zien zullen zijn op de donderdagavond om 20.00 uur via de verschillende social media kanalen van Spot TV.

– donderdag 26 november | Thema Black Friday

– donderdag 3 december | Thema: Sinterklaas

– donderdag 17 december | Thema: Kerst 

Wil je onderdeel worden van de live uitzendingen? Of een bijdrage doen? Dat kan. Ga naar www.spot-tv.nl voor meer informatie of mail redactie@spot-tv.nl

Spot TV is een online platform voor jong en studerend Groningen. De ‘support your locals’-livestream wordt gemaakt in samenwerking met o.a. Gemeente Groningen.